Adgangskontrol

Adgangskontrol er sikkerhed til dig, der driver en butik eller virksomhed. Det kan både spare dig for rigtig mange penge og optimere dine arbejdsgange.

Vi har stor erfaring i at skræddersy adgangskontrol til butikker og produktioner, og har bygget store anlæg på VUC Herning og City2 i Taastrup, ligesom vi har lavet systemer til mindre virksomheder.

Der findes mange løsninger, og det handler om at vælge den helt rigtige, der passer til dig og dine behov. Herunder kan du læse hvad du skal være opmærksom på.

Det skal du være opmærksom på:

  • Gør klart over for dig selv hvad dine behov er lige nu, og hvad de er i fremtiden
  • Har du en alarm, der skal ind over adgangskontrollen?
  • Beslut dig for, om dine døre skal være online, så de opdateres automatisk, eller de skal være offline, så opdatering skal ske manuelt
  • Du skal også finde ud af om du vil have et kort, en kode eller fjernbetjening

Det anbefaler vi i forhold til sikkerhed
I vores verden er der kun én løsning på, om du skal have kort eller kode, for du skal nemlig have begge dele: Et kort kan blive stjålet og så kan tyven komme ind. En kode kan blive afluret uden du ved det. Derfor anbefaler vi du har begge dele på alle yderdøre.

Vidste du at der findes store adgangskontrolsystemer hvor kortet kan kopieres uden det store besvær? Dermed kan din virksomhed være pivåben over for tyve, spionage osv. Derfor vil vi altid anbefale, at du får begge ting til din adgangskontrol, så er du allerbedst sikret.


Du kan bruge os til alt
Vi har gennem mange år lavet både stor og små anlæg, og derfor har vi også stor erfaring og kan lave en løsning, der passer perfekt til dig. Vi arbejder tæt sammen med Søren fra Security Engineering, som har stor erfaring inden for rådgivning, men producerer også selv kortlæsere. Så har du udfordringer i forbindelse med et eksisterende anlæg, har vi ressourcerne til at løfte opgaven og vi har mulighed for at etablere den rigtige løsning som er klarlagt til de udvidelser der kommer i fremtiden.

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os