Alarm

Vi er eksperter i alarmsystemer – både til private og til erhvervslivet

Det er altafgørende at føle sig tryg i sit eget hjem. Ligesom det er vigtigt at føle, at ens virksomhed er i sikkerhed. Og heldigvis skal der ikke ret meget til, for at du kan det.

Hos os får du et alarmsystem, der er tilpasset lige netop dine behov. Du kan også få tilkobling til en døgnbemandet alarmcentral, der ringer dig op ved indbrud eller brand. Alt sammen fra 99 kr. om måneden.

Vi laver både private anlæg og store med over 100 detektorer – vi er teknisk dygtige og gør en dyd ud af at programmere den helt rigtige løsning til dig.


Pålideligt system med 24-timers kontrolvagt
Når man har installeret en alarm er det altafgørende, at den er pålidelig. Hvis alarmen går i gang uden grund, kan man føle unødvendig ubehag og til sidst stoler man ikke på systemet længere. Derfor får du hos os en forsikringsgodkendt og pålidelig alarm. Vi bruger kun registreret udstyr af højeste kvalitet.

Vores tyverialarmer tilsluttes og overvåges af en godkendt kontrolcentral 24 timer i døgnet og du har mulighed for at tilslutte din tyverialarm til vores vagtberedskab, som øjeblikkeligt vil rykke ud, hvis der sker noget.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige ønsker.


Tyverialarmer og -systemer – at eje eller leje?
Alle vores systemer kan tilpasses til lige præcis dine behov. Om du ønsker privat eller erhverv, hvor stort du ønsker det og så videre. Derfor kan du også selv vælge om du vil købe eller leje vores systemer. Sammen kan vi afgøre, hvad der giver mest mening for dig og dine behov.

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os