Videoovervågning

Det er altafgørende at føle sig tryg i sit eget hjem – og derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige videoovervågning. Der findes et hav af udbydere på markedet lige nu, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være at gennemskue de forskellige priser og produkter. Herunder kan du læse om de ting, du skal kigge efter, for at finde den løsning, der passer perfekt til dig.

 

Vigtige egenskaber
God videoovervågning kræver de bedste kameraer. Her er det vigtigt at kigge på byggekvaliteten og den bagvedliggende software, og ikke kun megapixels (MP). Et 4MP kamera kan nemlig sagtens lave dårligere optagelser, end et 1,3 MP – det afhænger af byggekvalitet og software, så lad dig ikke kun forblænde af hvor mange MP, der lokkes med.

Det er nemt at skabe gode billeder i sollys, men i mørke er det uhyre svært, og det er trods alt i mørke, at de fleste indbrud bliver begået, derfor er natbilleder meget vigtige at kunne tyde. Det stiller store krav til sammensætningen af kameralinse, IR-dioder, opbygning af glasset og softwaren – og især softwaren er vigtig for god kvalitet, men også den, der er dyrest at udvikle. Derfor hænger pris og kvalitet meget ofte sammen, når det kommer til videoovervågning. Herunder kan du se en liste over de egenskaber, der er vigtigst når det kommer til videoovervågning af god kvalitet.

Videoovervågning af god kvalitet består af:

  • Gennemarbejdet software
  • Et kamera, der er tilpasset efter miljøet og efter hvor meget lys, der er
  • Korrekt placering af kameraerne (ikke for højt, for lavt eller skråt)
  • Anlæg med kabler (et rigtigt system skal laves med kabler og ikke trådløst)
  • Sikret anlæg, der ikke bliver hacket af systemrobotter

Det skal du undgå
Med så mange udbydere på markedet, kan det være svært at vurdere, hvad der er god kvalitet og hvad der er dårlig. Her skal du især være opmærksom på de billige produkter fra små virksomheder. De samler nemlig bare deres kameraer, og har dermed ikke en forståelse for deres eget produkt.

Samtidig skal du undgå trådløse systemer. De vil aldrig fungere ligeså godt, som dem med kabler. Vi laver en løsning, hvor du kan få særskilte trådløse elementer, men det er ikke indbygget i kameraet, og derfor bibeholdes den høje kvalitet.  


Vi er her for dig
Vi har igennem de sidste 15 år testet hvilken slags videoovervågning, der er bedst. Så er vi helt sikre på, at du får den bedste kvalitet – og kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Vi har egne ansatte teknikere, som kommer ud og installerer vores systemer, og som dermed kan stå 100 % inde for dem. Vi monterer også over hele landet, og sikrer, at du får udnyttet dit nye anlæg fuldt ud.


Kontakt os for en uforpligtende snak på 70 22 34 30

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os