Videoovervågning – Erhvervsløsninger

Videoovervågning er ikke blot et sikringsværktøj og kan i mange erhverv samtidig benyttes til at løse udfordringer med kunder og leverandører.


Løsninger til butikslokaler

I en butik er det vigtigt at dine kameraer kan håndtere det eventuelle lysindfald som der oftest vil være på grund af store vinduespartier. Udover ovenstående er det vigtigt at kameraerne placeres strategisk korrekt. Vi har forskellige løsninger som passer til alle butikslokaler. Har du i dag et eksiskterende anlæg, men ønsker en højere kvalitet, er det muligt at vi genbruger de eksisterende kabler.


Løsninger til større erhverv

Vi har stor erfaring med at håndtere store anlæg med flere 100 kameraer fordelt udover et enten lokalt eller eksternt netværk. En løsning som denne sætter ikke kun krav til de rigtige kameraer, men ligeledes server og netværksopbygning. Vi er klar til at levere eller påtage os en rådgivende rolle når jeres anlæg skal etableres eller udvides.


Løsninger der arbejder sammen med alarm og adgangskontrol
Idag er det muligt at få mange løsninger til at arbejde sammen for at lette jeres hverdag. Vi kan håndtere både jeres alarm, videoovervågning og adgangskontrol. Dermed kan vi få alle tre enheder til at arbejde sammen, således at vi opnår en løsning, der er mere sikker, men samtidig sparer jer for tusindevis af kroner.


MS Sikring som din totalleverandør
Vi står klar til at rådgive dig til at du får den helt rigtige løsning. En løsning som fungerer i dag, men som samtidig tager hånd om de planer i har om fremtiden. Kontakt os allerede i dag

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os