Vagt

En vagt er en tillidssag, derfor skal du overveje kraftigt hvad du skal bruge en vagt til. Herunder kan du læse om de forskellige typer og hvordan de kan hjælpe dig uanset om der er tale om en forretning, privatbolig eller et arrangement.

Alarmpatrulje
Hurtig udrykning med certificerede, uniformerede vagter med hunde. Vi benytter lokale vægtere til alle vores vagter. Dermed er vi sikret tilstedeværelse og en hurtig udrykning.


R
underingsvagter
Med en runderingsvagt er det muligt at få hjælp til at åbne og lukke bygning af. Der findes mange forskellige leverandører og fælles for alle er at priserne varierer meget. Bemærk dog at disse variationer oftest er berettiget. Årsager til højere priser kan være vagternes niveau samt om de har hund med eller ej. Skal du bruge en runderingsvagt, så kontakt os i dag. Vi arbejder sammen med op mod 20 vagtselsaber fordelt over hele landet.


Fastvagt/portvagt

En fastvagt kan være dem som du ser i indkøbscentre, men også dem du ser stå i døren på diskoteker. Ligeledes findes der fastvagter i stort set alle større produktionsselskaber, da de sidder i porten og håndtere adgangen til faciliteter. Arbejdsopgaverne kan varierer meget og indebærer oftest Manuel adgangskontrol, medarbejdervicitationer under eller efter arbejdstid.


Kontakt os allerede i dag

Vi har de sidste 20 år arbejdet sammen med mange vagtselskaber og kan dermed hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os