Videoovervågning til private

Videoovervågning til private kan fåes i stort set alle prisklasser. Steder på nettet kan man købe et overvågningskamera til 300 kr. Lad os pointere, der er forskel på kameraer selvom de alle er i HD-kvalitet.


Den rigtige løsning

Når du skal se på hvilket kamera du har behov for, skal du gøre dig tanker omkring, hvor stort et areal skal kameraet se, hvilke krav har jeg til billederne om natten, og hvilket formål skal kameraet have. Kunsten ligger ikke i at finde det dyreste kamera, men at finde det helt rigtige til opgaven, for dermed at kunne få en løsning til den rigtige pris.


Gør det selv løsninger

Det er muligt at lave de fleste installationer selv, såfremt man vælger de rigtige løsninger. Vi har vores egen webshop hvor det er muligt for dig at købe et anlæg, som du selv kan installere. Ved at vælge vores webshop, får du også en vished om at løsningen fungere og driller løsningen, kan du altid få en tekniker ud til dig på din adresse. Du kan se vores webshop herher


Den komplette løsning

Vi bistår naturligvis i det omfang du har behov for. Vi kan dermed lave en komplet løsning hvor vi kommer og håndtere det hele fra A-Z. Ønsker du en lidt billigere løsning, kan kabeltræk foretages af dig og du sparer dermed at vi skal bruge tid på dette.


MS Sikring som sikringsleverandør

Vi går op i din sikring, og står personligt inde for alle vores løsninger. Du kan dermed være tryg ved at den løsning du får er en løsning som lever op til prisen. Yderligere kan du få professionel rådgivning, som synliggøre de ting du får og ikke får i en konkret løsning. Kontakt os allerede i dag. Kontakt os allerede i dag.

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os