Låsearbejde

Korrekt låsemontering i din bolig er vigtigt
Korrekt låsemontering er altafgørende for, om din bolig er sikret optimalt. Dine primære låse, som er de steder, hvor du sikrer din bolig mod indbrud, må derfor ikke være mere end 10 år gamle. Er de det, udfører vi låsemontering af nye låse.

Til tider vil gode kvalitetslåse ikke altid være tilstrækkeligt, og man bliver nødt til at tænke i nye baner i form af videoovervågning, gitre, alarmer etc.

For at sikre sin bolig optimalt, skal man tænke som en indbrudstyv. En tyv vil nemlig altid lede efter det svageste led, og det finder han ikke, hvis du har en korrekt låsemontering. Er du i tvivl om, hvorvidt din låsemontering er korrekt, kan du ringe til en af vores låsesmede og tage en snak omkring sikkerheden af din bolig.

Suppleringslåse
Det er anbefalelsesværdigt at få monteret suppleringslåse på alle ydredøre. Suppleringslåse er i sig selv ofte stærkere end de eksisterende låse, og giver yderligere fordele:

  • Det kan ses udefra på lang afstand, at der er gjort noget for sikkerheden. Alene dette får de fleste indbrudstyve til at opgive på forhånd.
  • Døren er langt sværere at bryde op pga. den ekstra rigle, som griber ind i et særlig stærkt sikkerhedsslutblik i karmen.
  • Hvis tyven skaffer sig adgang f.eks. igennem et vindue, kan han stadig ikke låse døren op, da der skal bruges nøgle til suppleringslåsen også indefra.

Terassedøre
Sammen med suppleringslåse anbefales det også at montere låsegreb på terassedøren. Disse fås med låsecylinder, eller i elektronisk udgave

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os