Låsesystemer

Ruko låse – låsesystemer der virker

DP+ og CLIQ – sikkerhed i topklasse
Ruko DP er et af verdens mest sikre låsesystemer, godkendt i F&P’s højeste kategori. Systemet er baseret på den moderne patenterede dp-teknologi, som mangedobler antallet af nøglekombinationsmuligheder bl.a. vha. cylindre med 11 stifter og effektiv boresikring. Derudover er Ruko DP integreret i det elektroniske og intelligente låsesystem CLIQ, hvilket giver mulighed for elektronisk programmering af nøglerne og omgående ændringer af adgangstilladelser.

Combi 2 og 1100 – den prisvenlige løsning
Combi systemerne gør det muligt at kombinere forskellige sikkerhedsniveauer i samme system, hvorved der kan spares mange penge. Combi 2 er godkendt i Skafor RØD kategori. Cylinderen har et særligt spærresystem, der kun kan åbnes af nøgler med den patenterede profil, og nøglens patent betyder, at den er kopisikret. Vi fører også Ruko låsen Combi 1100 samt nikkelfri nøgler.

Garant plus – velegnet til private hjem
Garant plus er patenteret og godkendt i F&P’s højeste kategori, hvilket gør den velegnet til alle yderdøre, såsom hoveddør, havedør, kælderdør mv. Med låsesystemet følger et sikkerhedskort, som sikrer, at nøglen ikke kan kopieres uden indehaverens tilladelse. Dermed er du effektivt beskyttet mod nøglekopiering i hele patentets løbetid med Ruko låse.

Tjek sikkerheden på din egen nøgle her

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os