Personerne bag

Artboard 1@1.5x-100


Jonas Tømming

Jonas er teknisk chef og har været partner siden 2006. Han er uddannet låsesmed og alarmtekniker og er ansvarlig for kvalitetssikringen af alle vores installationer. Han har blandt andet bygget netværket hos City 2.

Jonas elsker at nørde teknik og går ikke hjem før tingene er, præcis som han vil have det.

 

Artboard 1@1.5x-100


Kenneth Pedersen

Kenneth er vores salgs- og administrationsansvarlige og har været partner siden 2015. Han er uddannet økonom fra Copenhagen Business school og begyndte sin karriere i sikringsbranchen ved at kæmpe mod Taliban på ISAF Hold 10.

Han står for vores salgsopgaver på Sjælland, og går allermest op i, at folk får den rigtige løsning og den korrekte sikring.

 

 

Artboard 1@1.5x-100
Charlotte

Det er hende, du får i røret, når du ringer ind til os. Hun er vores dronning og modtager alle med et smil. Hun har siden 2016 stået for den daglige bogføring og taget telefoner – udover at styre alle mændene i huset med hård hånd.

 

 

Artboard 1@1.5x-100

 

Allan

håndterer alle daglige serviceopgaver og arbejder på nyinstallationer. Han har været ansat siden 2016 og har været i branchen i mange år. Han har især kompetencer inden for alarmsystemer og større installationer.

 

 

Artboard 1@1.5x-100

 

Bo Mejlgaard

Bo begyndte sin karriere i branchen før Kenneth overhovedet var født. Han har tidligere ejet Microsign, som blev opkøbt af Schneider. Han står for vores salg i Jylland og på Fyn. Samtidig står han i spidsen for vores tilbudsgivning på større udbud og har senest lavet VUC i Herning.

Info

Ms Sikring ApS
Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Telefon: 70 22 34 30
Fax. 70 22 34 31

Privatlivspolitik

En del af

Dansk låsesmede forening

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os